BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem100 milyon liralık skandalı----

100 milyon liralık skandalı

100 milyon liralık skandalı
20 Şubat 2013 - 09:30 www.finansgundem.com

Lefkoşa Belediyesi’nin manken ve sanatçılara ‘yoksullara yardım’ kaleminden ödeme yaptığı iddia edildi

KKTC’de ekonomik kriz nedeniyle zor günler geçiren ve başkanı istifa etmek zorunda kalan Lefkoşa Türk Belediyesi’nde (LTB) “muhtaç ve yoksullara yardım” kaleminden mankenler, şarkıcılar ve gazetecilere ödemeler yapılması ülkede şok etkisi yarattı. Havadis gazetesinin “Yoksul fonu yağmalandı”, “Medyaya milyonlar aktarıldı” manşetleri ile iki gün üst üste verdiği haberde “batık belediyeden” para alanların isim listeleri yayınlandı. Habere göre “ödenen paralar yaklaşık 100 milyon TL borcu bulunan belediyenin batışında” rol oynadı.
BAŞKAN KABUL ETMEDİ
Milliyet’e konuşan LTB eski Belediye Başkanı Cemal Bulutoğulları da, “haberlerin yalan ve kendisini yıpratmaya dönük olduğunu” öne sürdü. Bulutoğulları, “Bunlar sesimi çıkarmayayım diye yapılıyor. Havadan hiçbir zaman para dağıtımı olmadı. Dava açacağım” dedi. Bazı mankenlere “yoksul kaleminden” ödemeler yapılmasını da, “Belki bir programımızda sunum yapmıştır” diye savunan Bulutoğluları, “Ben fakir fukaralara yardım ettim. Listede yer alan şirketler ve belediye isimleri yaşlılara yapılan yardımlara karşılık ödenen paralar” dedi. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)