BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazin100 kiloluk saf altın para çalındı----

100 kiloluk saf altın para çalındı

100 kiloluk saf altın para çalındı
27 Mart 2017 - 17:11 www.finansgundem.com

Berlin'de Bode Müzesi’ndeki 100 kilo ağırlığındaki saf altın hatıra para çalındı.

Berlin’de ziyaretçilerin sıklıkla uğradığı Bode Müzesi’ndeki 100 kilo ağırlığındaki saf altın hatıra para çalındı. Polis, hırsızların camdan içeri girdiğinden şüpheleniyor.

Ancak uzmanlar içerden birilerinin yardımı olmadan bu kadar ağır bir paranın çalınmasının imkansız olduğunu söylüyor. Almanya’da hatıra, altın ve gümüş paralar konusunda mahkemelerin ve sigortaların bilirkişi olarak görüşüne başvurduğu uzman Hurşit Arı, 100 kilo ağırlığındaki hatıra paranın çalınmasının olağan dışı bir durum olduğunu söyledi.

Arı, “Normalde bu müze çok sıkı korunuyor. Ve pencereden girildiği söyleniyor. Bu çok zor bir durum. Çünkü 100 kilo parayı pencereden çıkarmak çok zor. Ben o parayı 2014 yılında Berlin’de düzenlenen fuarda gördüm. Çapı 53 santim. Kalınlığı da yaklaşık 30 santim kadar. Kanada’dan getirilen bir para. Yaklaşık değeri bir milyon Kanada Doları” dedi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)