BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem10 milyon sterlin için başbakanlık yarışından çekildi----

10 milyon sterlin için başbakanlık yarışından çekildi

10 milyon sterlin için başbakanlık yarışından çekildi
07 Kasım 2022 - 09:52 www.finansgundem.com

Eski İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ın Muhafazakar Parti liderliği ve başbakanlık yarışından, anılarını yazacağı kitabın satışında büyük gelir kaybedeceği için adaylığını geri çektiği iddia edildi.

Eski İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ın anılarını yazmak ve çeşitli platformlarda konuşmalar yapmak için ajanslarla görüştüğü, başbakanlık yarışını kaybetmesi halinde yılda 10 milyon sterlin kaybedeceği, bu yüzden yarıştan çekildiği iddia edildi

Yetkililerin Johnson'ın başbakanlık mücadelesinde yer alıp kaybetmesi durumunda bu kazancın yarı yarıya düşebileceği uyarıda bulunduğu öne sürüldü.

Johnson'ın sözcüsü iddiaları yalanlayarak, eski başbakanın yarıştan çekilme kararından mali sebeplerin rol oynamadığını söyledi.

Temmuz ayında istifa eden eski İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ın yerine Liz Truss gelmişti. Truss'ın da göreve geldikten bir buçuk ay sonra istifa etmesiyle Johnson'ın yeniden aday olması gündeme gelmişti. Ancak Johnson aday olmayacağını açıklamış, İngiltere'nin yeni başbakanı Rishi Sunak seçilmişti.

Johnson aday olmayacak

 

Johnson ve Sunak'tan başbakanlık için gizli zirve!

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)