BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazin10 Euro’ya ABD’ye uçuş----

10 Euro’ya ABD’ye uçuş

10 Euro’ya ABD’ye uçuş
28 Şubat 2014 - 06:55 www.finansgundem.com

Ryanair CEO’su, kıtalararası uçuşu gerçekleştirebilecek bir uçak bulduklarında, 10 Euro’ya Avrupa’dan ABD’ye uçuş gerçekleştirebileceklerini söyledi

Her zaman çılgın açıklamalarıyla bilinen İngiliz havayolu şirketi Ryanair’in CEO’su Michael O'Leary, İrlanda’da düzenlenen bir konferansta Avrupa’dan ABD’ye indirimli uçuşlar sunmayı planladıklarını açıkladı.

O'Leary, transatlantik bu uçuşu gerçekleştirecek uçak almaları durumunda, Avrupa’dan ABD’ye ABD’ye Avrupa 10 Euro gibi düşük fiyat uçuş açacaklarını ifade etti. Bu düşük fiyat sadece uçuş için geçerli olacak. Yolcular yemekler, bagajlar için ek para ödeyecek. Bu fiyata vergi de dahil değil.

HEPSİ BU KADAR UCUZ OLMAYACAK

Uçuşlarda sadece belirli sayıda koltuk indirimli fiyatla satılacak. O’Leary, “Elbette tüm koltukları 10 Euro’ya satmayacağız. Uçaklarda oldukça yüksek paralara satılacak Business Class ve First Class koltuklar da olacak” dedi.

EN SEVİLEN HAVAYOLU

Her zaman sivri açıklamalarıyla tanınan Michael O'Leary, geçtiğimiz günlerde Ryanair’i Avrupa’nın en sevilen havayolu olarak tanımlamıştı.

YOLCULARINA SALAK DEMİŞTİ

Michael O'Leary sivri dilli olduğu kadar konuşmalarında kimseden çekinmeyen bir CEO. O’Leary, daha önce uçuş kartlarını unuttukları için ekstra para ödedikleri için şikayet eden yolcularını “salaklar” olarak nitelendirmişti. Konuyla ilgili açıklamasında, “Tamam müşterilerin her zaman haklı olduğunu söylerler ama bazen değillerdir. Bazen onların hatalı davrandıkları söylenmelidir” demişti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)