BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans Kulis10 bankacı milletvekili adayı----

10 bankacı milletvekili adayı

10 bankacı milletvekili adayı
12 Nisan 2011 - 09:43 www.finansgundem.com

Partilerin kesinleşen listelerinde 10 bankacı yer aldı. İşte adaylar ve vekil oldukları bölgeler

Millitvekili aday listesinde CHP ve Ak Parti listesinden 10 bankacı aday olarak gösterildi.
Merkez Bankası uzmanlarından Müslim Sarı, İstanbul 1. Bölge’den 7 sıradan aday oldu. Yine aynı bölgeden 10. sıradan aday Ayten Kayalıoğlu’da bankacı kökenli. Kayalıoğlu, Kısa bir süre önce Beykoz İlçe Başkanı olmuştu.
İstanbul 3. Bölge’den 11. sıradan aday olan Kenan Şimşek ise, Müslim Sarı gibi Merkez Bankası uzmanlarından. CHP’nin Tokat milletvekili aday listesine 3. sıradan giren Fedai Toyran, Şekerbank kökenli.
AK Parti’ni aday listesinde ise 6 bankacı aday bulunuyor. Adana aday listesine 10. sıradan giren Tamer Dağlı, Türkiye Finans Katılım bankası Adana Şube Müdürü.
Aydın AK Parti listesinde 4. sırada yer alan Mustafa Savaş, Halk Bankası Risk Takip ve Tasfiyeden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapıyor.
Samsun Doğumlu, İngiltere hükümetinin bursu ile Londra'da bankacılık eğitimi ve stajı yapan Alican Taşcı, ABD'de Pennsylvania University Wharton School'da işletme eğitimi aldı. Osmanlı Bankası başta olmak üzere uzun sürece bankacılık yapan Taşcı, bir şirketler grubunun genel koordinatörlüğünü yürütüyordu.
Yine İstanbul 1. Bölge’den 27. sıradan giren Mehmet Fatih Bulaç ise Türkiye Finans Uluslararası Finansal Kurumlar Müdürü.
Albaraka Türk Katılım Bankası'nın İzmit Şube Müdürü Sami Çakır da Ak Parti Kocaeli 8. sıradan aday olarak gösterildi. Samsun 6. sıra milletvekili adayı Ahmet Yeni, Vakıflar Bankası'nda başlayan iş hayatına, Albaraka Türk Katılım Bankası'nda; Mali ve İdari İşler Şefi, Bursa Şubesi Müdürü, Fon Kullandırma Müdür Yardımcısı, Mali ve İdari İşler Müdür Vekili, Risk Takip Müdürü ve Şubeler Müdürü olarak devam etti. 
Finansgundem.com

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)