BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem1 milyon dolar maaşını çalışanlara dağıtan CEO'ya taciz suçlaması----

1 milyon dolar maaşını çalışanlara dağıtan CEO'ya taciz suçlaması

1 milyon dolar maaşını çalışanlara dağıtan CEO'ya taciz suçlaması
20 Ağustos 2022 - 16:21 www.finansgundem.com

Çalışan maaşını artırıp kendi maaşını azaltmasıyla tanınan Gravity Payments’in kurucu ortağı ve sosyal medya fenomeni Dan Price, model kız arkadaşına tecavüzle suçlanırken Price'ın önceden de başka bir kadın tarafından tacizle suçlandığı ortaya çıktı.

ABD’li bir girişimci ve sosyal medya ünlüsü olan Dan Price’ın eski kız arkadaşı tarafından tecavüzle suçlanması ülkede şok etkisi yarattı.

Kredi kartı işleme şirketi Gravity Payments’in kurucu ortağı ve eski CEO’su Price, asgari ücreti yükseltirken kendi maaşını 1 milyon dolardan 70 bin dolara indirdikten sonra uluslararası kamuoyunda gündem olmuştu. Price, yıllık asgari ücreti 48 bin dolardan 70 bin dolara yükselteceğini açıklamıştı.

Maaşların en az 70 bin dolar olmasına karar veren Dan Price, 1 milyon dolarlık yıllık maaşını 70 bin dolara düşürerek, personele yapılacak zammın finansmanı için kaynak ayırmayı planladığını belirtmişti.

Ancak bonkör CEO’nun bu açıklamasının basında bir kızı taciz ettiğine yönelik iddialar ortaya çıkınca, Price, görevinden istifa etmek zorunda kalmıştı.

‘Onu istemediğim için sinirlendi’

ABD’de modellik yapan ve aynı zamanda şarkıcı olan Kacie Margis, New York Times gazetesine, Price’ın California’ya yaptıkları bir seyahat sırasında kendisine tecavüz ettiğini söyledi.

27 yaşındaki model, otel odasında eski sevgilisi Price tarafından tecavüze uğradığını öne sürerken, “Tatile çıktığımızda üç aydır birlikteydik. Oteldeyken Price’a bir telefon geldi ve beni odadan kovdu. Sonra geri geldiğimde beni öpmek istedi ancak onu reddettiğimde çok sinirlendi.” dedi. Genç kadın daha sonra lobiye indiğini ve bir süre burada kaldığını daha sonra odaya geri döndüğünü söyledi.

‘Ölmekten korktum’

Margis’in ifadesinde, “Odaya geldiğimde Price benimle birlikte olmak istedi onu reddettim. Daha sonra esrar teklif etti ve istemediğimi söyledim. Sonra yatakta uyuyakalmışım. Uyurken Price, benimle birlikte olmaya çalışıyordu. Kalktım ancak korkumdan bir şey diyemedim. Beni öldürebileceğinden endişe ettim.” dedi.

Palm Springs polisi olayın soruşturulduğunu açıkladı.

Saldırıdan sonra Margis’in, bir arkadaşına ‘titrediğini’ ve ‘zar zor konuşabildiğini’ yazdığı da ortaya çıktı. (Sözcü)

CEO’lar kısa ve sığ bir resesyona hazırlanıyor

Duygusal CEO, çalışanlarını işten çıkardığı için gözyaşlarını tutamadı

Bill Cosby'ye cinsel tacizden ceza

Oscar ödüllü aktör, taciz suçlamasıyla hakim karşısında

Moderna CEO'su duyurdu: Kovid aşısı iPhone gibi güncellenecek!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)