BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem1 Mayıs Korona virüsü tablosu ve aşı haritası...----

1 Mayıs Korona virüsü tablosu ve aşı haritası...

1 Mayıs Korona virüsü tablosu ve aşı haritası...
01 Mayıs 2022 - 23:13 www.finansgundem.com

Sağlık Bakanlığı, 'Türkiye Kovid-19 Hasta Tablosu' verilerini paylaştı. İşte, 1 Mayıs 2022 korona virüsü tablosuna göre Türkiye'de son vaka ve vefat sayısı..

Koronavirüs vaka ve can kaybı sayısı her gün Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanıyor. Son dönemde hızla azalan vaka ve can kaybı sayılarının ardından maske zorunluluğu kaldırılmıştı. Sadece hastane ve toplu taşıma araçlarında vaka sayıları 1.000'in altına ine kadar maske kullanımına devam edileceği Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından duyuruldu.

1 MAYIS KORONAVİRÜS TABLOSU

1 Mayıs koronavirüs tablosu henüz açıklanmadı. Açıklanan son tabloya göre 119.264 yeni test yapılırken 1.772 yeni vaka tespit edildi. 11 vatandaşımız koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. 3.147 hasta ise yeniden sağlığına kavuştu.

BAKAN KOCA: AKTİF VAKA SAYISI 17 BİN 259'DUR

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Toplam aktif vaka sayısı 17 bin 259'dur" dedi.Koca, Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Covid-19 verilerinin tutulduğu sistemler arasında, 14 Nisan'dan beri yaşanan senkronizasyon hatası, aktif vaka sayısının matematiksel olarak mümkün olmayacak şekilde eksiye düşmesi sonucu fark edilmiştir. Problem çözülmüştür. Toplam aktif vaka sayısı 17 bin 259 dur. İyileşen sayıları, yeni vakaların üzerinde. Aktif vaka sayısı düşüyor. Hastalarımıza tekrar geçmiş olsun diyoruz. Durumu daha 'ağır' ve Covid-19'la savaşta bizi başarısız gösterecek bilgi kırıntılarına bile maalesef hastalık derecesinde takıntılı olanlara da şifa diliyoruz" ifadelerini kaydetti.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)