BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem1 asker şehit, 2 asker yaralı----

1 asker şehit, 2 asker yaralı

1 asker şehit, 2 asker yaralı
21 Haziran 2015 - 09:18 www.finansgundem.com

Denizli'de tarihi eser kaçakçılarını yakalamak isteyen jandarma ekibinden bir uzman çavuş şehit oldu, 2 asker de ağır yaralandı

Denizli'nin Honaz İlçesi'nde jandarma ile 5 define kaçakçısı arasında silahlı çatışma çıktı. Kaçan define kaçakçılarını yakalamaya çalışan 32 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Cengiz Darbaş, uçurumdan yuvarlanarak şehit oldu. 2 jandarma eri de kuyuya düşerek yaralandı. Define kaçakçılarından 4'ü yakalanırken, kaçak 1 kişinin yakalanması için bölgede kapsamlı arama başlatıldı.

Honaz'a bağlı Emirazizli Mahallesi'nde bir istihbaratı değerlendiren uzman çavuş Cengiz Darbaş (32) ve 2 askerden oluşan jandarma ekibi, tarihi eser kaçakçılığı yaptıkları tespit edilen 5 kişiyle karşılaştı.
 
Bu kişileri yakalamak için müdahalede bulunan Darbaş, çıkan boğuşmada yaklaşık 30 metrelik uçurumdan düştü. Uzman çavuş olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

Jandarma ekipleri, kaçmaya çalışan Ö.Ç, O. Ç, T.Ç. ve B.Ç'yi olay yerinde yakaladı, zanlılardan C.Y'yi yakalamak için de çalışma başlatıldı. Uzman çavuş gibi aynı yerden düşen askerler Gökhan Koyunoğlu ile Göktuğ Şenyüz de ağır yaralandı. Askerler Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)