Ana SayfaRöportajlarZeki Gündüz: Karşınızda eski Maliye yok---

Zeki Gündüz: Karşınızda eski Maliye yok

2 / 8
Zeki Gündüz: Karşınızda eski Maliye yok
17 Aralık 2014 - 08:56 www.finansgundem.com

“DEVLET TÜM KANALLARIYLA E-DEVLET’E DÖNÜŞME ÇABASI İÇERİSİNDE”

-Finansgundem.com: Vergi alanında imza attığınız yenilikler neler?


Zeki Gündüz: 33 yıldır PwC olarak Türkiye’de bu alanda hizmet veriyoruz. Temel yaklaşımımız olabildiğince önde olmak, ilk olmak, yeni olmak, farklı olmak. Dolayısıyla da hizmet verdiğimiz alanlarda hakikaten yardımcı olup, bir sorun çözebilir durumda olmak kaygısıyla ve misyonuyla hareket ediyoruz. Bu zamana kadar da başardık ve bundan sonra da böyle devam eder diye düşünüyorum.

Bu alanda yenilikler açısından bakacak olursak, aslında devletin transformasyon sürecine paralel bir değişimle biz de doğal olarak kendi içimizde sürdürüyoruz. Bizim alanımıza giren konulara baktığımızda da örneğin; Maliye Bakanlığı gözetletici ve belirleyici kurumların başında geliyor. Şu dönemde devlet tüm kanallarıyla e-devlet’e dönüşme çabası içerisinde ve 40’a yakın e-proje sürdürüyor. Bu 40’a yakın e-proje’nin hepsi bir ayağıyla mükelleflere dokunuyor. Biz Maliye Bakanlığı başta olmak üzere bütün denetleyici, düzenleyici ve alanımıza giren tüm gelişmeleri izleyip, bu alanlarda mükelleflerimizi, müşterilerimizi hazırlamak hem de gelişmeleri izleyip yönetmek gayreti içerisindeyiz. O yüzden de son yıllarda bütün e-projelerin bir paraleli bizde de mevcut. Dolayısıyla elektronik fatura, elektronik muhasebe, elektronik arşiv, elektronik bilgi sistemi ve devletin her türlü elektronik anlamında açtığı alanlarda bizde mükellefleri destekleme, yol gösterme, yanında yürüme anlamında bir yapılanma içindeyiz ve öncü rolü oynamaya çalışıyoruz. Bunu da iyi yapıyoruz ki bir şekilde teveccühle karşılaşıyoruz. Oda bizi hem motive ediyor hem mutlu ediyor. 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster