Ana SayfaEmlakÜçüncü köprü bu köyleri ihya etti---

Üçüncü köprü bu köyleri ihya etti

5 / 9
Üçüncü köprü bu köyleri ihya etti
01 Mart 2016 - 11:07 www.finansgundem.com

ARAZİ POTANSİYELİ YÜKSEK

Arnavutköy, 506.52 kilometreye yayılan yüzölçümü ile İstanbul'un en fazla alana sahip ilçelerinin başında geliyor. Arnavutköy, Gaziosmanpaşa İlçesi'nden Boğazköy, Bolluca, Taşoluk, Haraççı ile; Çatalca İlçesi'nden ise Durusu ve Hadımköy beldelerinin birleştirilmesi sonucu 2008 yılında ilçe statüsüne kavuştu.

İlçe, yatırım açısından çok önemli bir konumda bulunuyor. Arsa spekülatörlerinin üslerinden biri olan Arnavutköy'e bağlı belde ve köylerde sınırlı sayıda imarlı arsa bulunuyor. Bunun yanında imara açılmasını beklemeyi göze alanlar tarla yatırımı da yapıyor. İlçede tarla vasıflı arazilerin fiyatları son altı yıldır sürekli artıyor. Arnavutköy ilçesine bağlı köylerde altı yıl önce, metrekaresi 10-15 TL'den işlem gören arsalara, bugün 200 ila 220 TL arasında bir fiyat isteniyor. Arsa yatırımcısının son dönemde akınına uğrayan Kuzey Marmara Otoyolu'nun geçiş istikametinde yer alan Yassıören Köyü, buna en güzel örneği oluşturuyor. Bölgede altı yıl önce metrekaresi 25 ila 30 TL'den satılan arsalara bugün 200 ila 250 TL arasında bir fiyat isteniyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster