Ana SayfaEmlakTEM yolu proje yolu oldu---

TEM yolu proje yolu oldu

10 / 11
TEM yolu proje yolu oldu
12 Ağustos 2014 - 16:03 www.finansgundem.com

KENTSEL DÖNÜŞÜM TETİKLİYOR

TEM yoluna sınırı bulunan Gaziosmanpaşa semti kentsel dönüşüme ihtiyaç duyan bir konut stokuna sahip. Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin kentsel dönüşüm konusunda aktif olması inşaat şirketlerinin işini kolaylaştırırken bölgede proje üretme iştahını da kabartıyor. Tıpkı Sur Yapı ve İhlas Yapı’nın projelerinde belediye ile yapılan sözleşmelerde olduğu gibi.

Gayrimenkul Hukuku Derneği Başkanı Avukat Ali Güvenç Kiraz, kentsel dönüşümde Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin verdiği desteğin ve dönüşüm konusunda son çıkarılan yönetmeliğin sağladığı avantajların önümüzdeki dönemde daha çok proje üretilmesini sağlayacağına dikkat çekiyor. Markalı konut üreticilerinin merkezi lokasyonda proje üretmek için fırsat kolladıklarını vurgulayan Kiraz, ”TEM yolu çevresi ulaşımının kolaylığı ve merkeze yakınlığı ile dikkat çekiyor. Bu bölgede üretilen projelerin hızlı pazarlandığı konusunda da duyumlar alıyoruz. Durum böyle olunca da inşaat şirketlerinin bölgede proje geliştirme konusunda iştahları artıyor” diyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster