Ana SayfaGündemSiyasi liderler korona virüsten nasıl korunuyor?---

Siyasi liderler korona virüsten nasıl korunuyor?

9 / 14
Siyasi liderler korona virüsten nasıl korunuyor?
26 Mart 2020 - 16:04 www.finansgundem.com

Ahmet Davutoğlu: Sabah akademik çalışmalar, sonra parti çalışmaları

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Konya İl Başkanlığı ve ilçe başkanlıklarının açılış programı sonrası, İstanbul’a döndükten sonra koronavirüs vakaları üzerine parti kurulları ile oluşan karar doğrultusunda, erken bir dönemde tüm kitlesel etkinliklere ve geniş katılımlı toplantılara mart ayı sonuna kadar ara verilmesini kararlaştırdı.

Çalışmalarına İstanbul'daki konutunda devam eden Davutoğlu, kendisi de sosyal mesafe önerilerine uyarken tüm parti örgütlerinin uymasını istedi.

61 yaşındaki Davutoğlu, eşi Sare Davutoğlu’nun da bir hekim olması sebebiyle, evde hijyen ve salgın karşıtı önlemler konusunda kendisinin tavsiyelerini dikkate almaktadır.

Genelde sabah erken saatlerden öğle öncesine kadar akademik çalışmalara, saat takriben 10.00 sonrasında da siyasi çalışmalara ağırlık veren Davutoğlu, bu süreçte, ocak ayında İngilizce Cambridge University Press tarafından yayımlanan yeni eseri “Systemic Earthquakeand the Strugglefor World Order”ın (Sistematik Deprem, Dünya Düzeni İçin Mücadele: Dışlayıcı Popülizme Karşı Kapsayıcı Demokrasi) nisan ayı içerisinde okuyucularla buluşacak olan Türkçe nüshasının hazırlıklarını tamamlamakla uğraşıyor.

Ayrıca bu eser ve yaşanan koronavirüs krizi üzerine Middle East Monitor'da 23-25 Mart tarihlerinde üç bölüm halinde yayın sürecine giren kapsamlı mülakatı gerçekleştirdi.

Takriben her gün 10.00 civarında başlayan siyasi çalışmalar bağlamında ise parti kurmayları ile de dijital ortamda toplantılarını sürdürüyor.

Özellikle de ekonomi, sağlık, adalet ve eğitim konularında PİK başkan ve üyeleri ile kapsamlı toplantılar yapmakta ve burada alınan kararları, sosyal medya yayınları vasıtasıyla kamuoyu ile paylaşıyor.

Davutoğlu, yine bu süreçte, kabullerini de en aza indirerek, dijital platformlar üzerinden görüşmelerini sürdürmekte.

Ayrıca, Gelecek Partisi’nin yeni atanan ve daha önce atanmış olan kurucu il başkanları ile de sürekli telefonla görüşerek, teşkilatlanma çalışmaları hakkında bilgiler almakta.

Ahmet Davutoğlu, rutin alışkanlıklarını değiştirmemiş. Parti çalışmaları dışında kalan sürede Davutoğlu, okumalara zaman ayırmakta.

Bunun dışında Davutoğlu ailesi, fırsat buldukça dijital platformlardan çeşitli dizi ve belgeseller izliyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster