Ana SayfaGündemSiyasi liderler korona virüsten nasıl korunuyor?---

Siyasi liderler korona virüsten nasıl korunuyor?

10 / 14
Siyasi liderler korona virüsten nasıl korunuyor?
26 Mart 2020 - 16:04 www.finansgundem.com

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici: Köyünde vakit geçirmeyi seviyor

Büyük Birlik lideri Destici, basın toplantılarına devam ediyor. Bugün Meclis'te yaptığı basın toplantısı sonrası yarın da partisinde bir toplantı düzenleyecek.

Teşkilatlara genelge gönderen Destici, yapılması gerekenlere dikkat edilmesini istemiş ve kendisi de sosyal mesafe kurallarına dikkat ediyor.

Boş vakitlerinde Fahir Armaoğlu'nun 19. ve 20. yüzyıl Dünya Siyasi Tarihi'ni, Mehmet Niyazi Özdemir'in İslam Devlet Felsefesi kitabını, Abdürrahim Fevaları kitabını okuyor.

Boş zamanlarında Eskişehir'deki köyünde kalmayı tercih ediyor. Virüsle ilgili partide yaşlı mensuplarının tamamına izin verilmiş.

Bu süreçte Bilim Kurulu'nun uyulmasını istediği kurallara uyuyor ve parti tabanının da uyması için talimatlarını veriyor.

Eskişehir'in Günyüzü İlçesi'nin Gecek Köyü'nde bağ bahçeye sahip olduğu ve yazdan, kışlık bütün bitkisel ürünleri hazırlandığı için bunları tüketmeye çalışıyor.

Katı yiyeceklerden ziyade sulu yemekler tercih ediyor. Özel bir beslenme uygulamıyor.

Yarın: CHP-İyi Parti-Saadet Partisi-Deva Partisi- Hüda-Par-Vatan Partisi-Demokrat Parti liderleri

Bu makale kaynağından aslına sadık kalınarak çevrilmiştir. İfade edilen görüşler Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster