Ana SayfaGündemSiyasi liderler korona virüsten nasıl korunuyor?---

Siyasi liderler korona virüsten nasıl korunuyor?

1 / 14
Siyasi liderler korona virüsten nasıl korunuyor?
26 Mart 2020 - 16:04 www.finansgundem.com

Korona virüs bütün dünyayı etkilediği gibi Türkiye'yi de etkiliyor. Bazı partiler dışarıdan gelen misafirler için parti genel merkezlerine el dezenfektanı ve ateş ölçen termal kameralardan koydu.   Büyük bir kısmı parti çalışmalarını askıya alsa da Türkiye Büyük Millet Meclisi çalışmalarına devam ediyor. 

Peki, parti liderleri korona virüse karşı ne yapıyorlar, gündelik yaşamları nasıl şekilleniyor, ne yiyorlar, ne içiyorlar? Ne okuyup, ne izliyorlar?  Independent Türkçe Nevzat Çiçek haberinde birçok parti liderinin beslenme, yaşam, uyku düzenlerini anlatıyor. İşte liderlerin korona virüse karşı korunma yöntemleri: 

Birçok lider özellikle süt, sarımsak, bal, çörekotu, zencefil gibi doğal besinleri sofralarından eksik etmemeye çalışıyor. 

Bazı parti liderleri ev yemeklerini tercih ederken, bazı parti liderleri de yazın köyünde kuruttuğu gıdaları kışın tüketerek doğal beslenmeye dikkat ediyor.. 

Kimi parti lideri işi olmadığı zaman köyünde kalmayı tercih ederken, kimi de dışarıyla teması mümkün olduğunca kesmeye özen gösteriyor. 

Hepsi Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu'nun tavsiyelerine uymaya uğraşsa da bu kolay olmuyor. 

Dışarı çıkması gerektiğinde kendi aracını kullanan liderler de var, eksik kalan kitap çalışmalarını bitirmeye çalışanlar da. 

Hepsi bağışıklık sistemini güçlü tutma derdinde olsa da birçok liderin spor eksikliği göze çarpıyor. 

Hepsi Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu'nun uyarılarına hem kendileri hem de parti teşkilatlarının uyması için yoğun çaba harcıyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster