Ana SayfaAraştırmaSanata yatırım ne kazandırır? İşte yanıtı---

Sanata yatırım ne kazandırır? İşte yanıtı

9 / 9
Sanata yatırım ne kazandırır? İşte yanıtı
25 Mart 2013 - 15:11 www.finansgundem.com

İŞİN İÇİNDE TUTKU VARSA KRİZ SANAT PİYASASINI YIKAMAZ
-Dünyadaki ve Türkiye’deki krizler sanat piyasanı nasıl etkiliyor?

Uğur Yegin - Sanat piyasası kendi içerisinde dinamiğiyle hareket eden bir piyasa, mutlaka krizlerden etkileniyor. Fakat o krizlerde de el değiştirme fırsatı oluyor. Yani o açıdan kısmi etkileniyor. İşin içinde tutku olduğu zaman kriz sanat piyasasını sınırlı oranda etkiliyor.
-Son yıllarda sanat eserleri yatırım ürünü olarak yüksek değer görüyor. Müşterilerinizi bu alanda yönlendiriyor musunuz?
Uğur Yegin - Seçici olarak yüzde yüz tavsiye ediyorum. Mesela resim konusunda insanlar yeni bir yere taşındıkları veya dekorasyonunu değiştirdikleri zaman bir iki tane alıyorlar. Koleksiyonerlik bazında olmasa dahi umduğum şey benim sanat eser alımının genele yayılması.  Sanat piyasasının Türkiye’de refah seviyesi yükseldikçe gelişmesini beklemek pek sürpriz olmaz. Belli bir gelir seviyesi üzerinde olan her ailenin en azından evlerine birer tane sanat eserini almaları, ama 300 liralık, ama 30 bin liralık. Hem yakın çevreme, hem tanıştığım herkese tavsiye ediyorum.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster