Ana SayfaAraştırmaSanata yatırım ne kazandırır? İşte yanıtı---

Sanata yatırım ne kazandırır? İşte yanıtı

6 / 9
Sanata yatırım ne kazandırır? İşte yanıtı
25 Mart 2013 - 15:11 www.finansgundem.com

İNTERNET ÜZERİNDEN DE SANAT ESERİ SATIN ALABİLİRSİNİZ
-Bu işin tanıtım kısmında ne gibi aşamalar var? İnternet ne kadar sanatın içinde?

Uğur Yegin - İnternetin farklı açılardan sanat piyasasına çok olumlu katkılarının olduğunu düşünüyorum; hem İstanbul dışında yaşayanların İstanbul’daki sanat piyasasından kopmamalarını sağlıyor hem de sanat için çok önemli olan bilgi birikimini sanatseverlere sunuyor. Türkiye’de bu konuda sanatseverler lebriz.com’dan sanat adına her türlü bilgiye ulaşabilir. Sanatla ilgilenen insanların kullanabileceği, sanatla ilgi seviyesine göre farklı hizmetler veren bir site. Bir sanat eseriyle ilgileniyorsanız ve onunla ilgili çok geniş bilgiler edinebiliyorsunuz. Mesela bütün müzayedelerin satış sonuçlarına ulaşmak mümkün. Diyelim ki siz bir sanat eseri almak istiyorsunuz, bu siteye girdiğiniz zaman daha önce aynı sanatçının satılmış bütün eserlerinin fiyatlarını görüyorsunuz, bu size fiyat bilgisi veriyor.
-İnternet üzerinden satış yapılıyor mu?
Uğur Yegin - İnternet üzerinden sanat eserleri satışı gün geçtikçe yaygınlaşmaktadır. İstanbul sanatın merkezi, ama Adana veya Kayseri’de oturan biri, neden sanat eseri sahibi olmasın? Eser sahibi olması için İstanbul’a mı gelmesi mi gerekiyor? Bu konuda güvenirliğini ispat etmiş kurumlar üzerinden internet ortamında sanat eseri alabilirler.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster