Ana SayfaRöportajlarAdnan Bali: Ülkemize inanıyoruz, çalışmaya devam---

Adnan Bali: Ülkemize inanıyoruz, çalışmaya devam

9 / 13
Adnan Bali: Ülkemize inanıyoruz, çalışmaya devam
07 Mart 2017 - 14:41 www.finansgundem.com

-Dijital bankacılıkta neler yapıyorsunuz?

-Benim dijitalleşmeden anladığım aracısızlaştırma yani değer zincirinde zaman içinde fiktif hale gelen tarafların devreden çıkmasıdır. Biz bugün "anında kredi" adıyla ayda 100 milyon TL'nin üzerinde krediyi, kişilerin mobil kanallardan gerekli bilgileri girmeleri suretiyle birkaç saniye içinde verebiliyoruz. Tüm iş süreçlerimizi bu kapsamda gözden geçiriyoruz. Dijitalleşmede ulaşacağımız büyük veri ile müşterinin her alanda bıraktığı izleri entegre ederek kişiye özel hizmetler sunabileceğiz. Verinin güvenliği için ciddi bir veri merkezi yatırımına giriştik, yılın ikinci yarısında bu merkezi tamamlayacağız.
Bir de Silikon Vadisi'nde inovasyon merkezi açtık. Silikon Vadisi'nde üç genel müdür yardımcımızla bir hafta kadar kaldım. Startup'lardan Google'a kadar şirketleri geniş bir yelpazede inceledik. Silikon Vadisi'nde o kadar özgür düşünen ve farklı işler yapan insanlar var ki o iklim tüm işlerinizi bir daha yeniden düşünmeniz gerektiğini söylüyor. Silikon Vadisindeki merkezimizi deyim yerindeyse yol geçen hanına çevirerek bankadaki pek çok genç arkadaşımızın oradaki iklimden yararlanmasını istiyoruz. 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster