Ana SayfaAraştırmaPortföy devlerinden kritik öneriler---

Portföy devlerinden kritik öneriler

4 / 11
Portföy devlerinden kritik öneriler
03 Temmuz 2013 - 17:58 www.finansgundem.com

FAİZDE ÖNERİLER
B tipi fonlarda da A tipi fonlara benzer bir senaryonun geçerli olduğunu anlatan Büktel, fonun performansının olumsuz etkilenmemesi için bu gibi dönemlerde daha çok vadeler arası geçişlerden faydalanıldığını söylüyor.
Büktel, önümüzdeki döneme ilişkin olarak, “Önceki hafta gerçekleştirilen FED toplantısının ardından yapılan açıklamalara aşırı tepki verdiğini düşündüğümüz gelişen ülke piyasaları, güçlü seyreden USD ve ABD tahvil faizlerinin zayıflamasına paralel olarak önümüzdeki günlerde denge bulacaktır” diyor.
Piyasaların yaşadığı dalgalanma sürecinde, fonları için belirlediği stop loss seviyelerinden çıkış yapan TEB Portföy, bugün gelinen noktada pozisyonlarını artırmaya başladı.  TEB Portföy Genel Müdürü Ömer Yenidoğan hem hisse senedi hem tahvil tarafında alım pozisyonları oluşturduklarını söylüyor. Hazine kağıtları tarafında yavaş yavaş vadeyi uzatmaya başladıklarını, 10 yıllıklarda kademeli alım yaptıklarını anlatan Yenidoğan, “Altın ve döviz tarafını ise çok fazla tercih etmiyoruz. Özellikle altın tarafında uzun zamandır, pozisyon almıyorduk” diyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster