Ana SayfaAraştırmaPortföy devlerinden kritik öneriler---

Portföy devlerinden kritik öneriler

2 / 11
Portföy devlerinden kritik öneriler
03 Temmuz 2013 - 17:58 www.finansgundem.com

BU DÖNEM FIRSAT
Haberimizin detaylarına geçmeden önce özetle şunu söylemek mümkün; yeni dönemde daha defansif hareket edilmeli. Borsada çok düşmüş, defansif hisselere bakılabilir. BES fonlarda hisse oranını artırmak için fırsat var. Faizde ise uzun vadeli tahvillere yönelim olabilir.
Garanti Portföy, yönettikleri fonlarda radikal bir değişikliğe gitmiyor. Ancak faizlerin kısmen daha yüksek bir seviyede seyretme ihtimaline göre orta ve uzun vadede yatırım stratejilerini gözden geçiriyor.
Piyasanın büyük oyuncularından Garanti Portföy Genel Müdür Yardımcısı Tolga Güsar piyasalar FED’i sindirene kadar,  geçecek sürede ise ‘muhafazakar portföy yapısı’nı korumanın akılcı olacağı kaydediyor. Piyasalarda normalleşmenin başladığı görüldüğünde ise alımlarda daha hızlı hareketler yapılabilir. Türkiye’nin ve ekonomisinin uzun vadeli yüksek potansiyeline dikkat çeken Tolga Güsar, yurt dışı gelişmeleri de geçici gördüklerinden, yaşanan dalgalanmaların, yatırımcılara katma değer yaratmak açısından fırsat olduğunu söylüyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster