Ana SayfaOtomotivPandemi döneminde ilginin arttığı karavanlarda fiyatlar da arttı---

Pandemi döneminde ilginin arttığı karavanlarda fiyatlar da arttı

1 / 4
Pandemi döneminde ilginin arttığı karavanlarda fiyatlar da arttı
08 Nisan 2021 - 14:30 www.finansgundem.com

Pandemi döneminde birçok insanın sahip olmak istediği karavanların çeşitli modelleri İstanbul’da düzenlenen fuarda karavan severlerle kavuştu.

Fuara karavan almak için gelen Gökhan Kubilay, “Türkiye karavan üretiminde inanılmaz ilerledi. Karavanın gelecekte hem pandemi etkisi hem de kültürel değişimden dolayı çok popüler bir gezi ve tatil aracı olacağına inanıyorum. Fakat ne yazık ki karavanların fiyatında, pandemi döneminde artan arz ve ham madde maliyetlerinden dolayı artış oldu. Ama buna rağmen insanların tercihi karavanla tatile çıkabilmek, değişik deneyimler yaşayabilmek” dedi.

TÜYAP’ın 2-10 Nisan tarihlerinde düzenlediği İstanbul Karavan ve Ekipmanları Fuarı Karavanist ile karavan tutkunları bir araya geliyor. TÜYAP İstanbul Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen fuarda her bütçeye uygun karavan modelleri bulunuyor. Değişik ihtiyaçlara göre karavanların fiyatlarının 46 binden başlayıp 1 milyona kadar ulaştığı fuarda Pınar Altuğ’un da bir karavan aldığı öğrenildi. Fuara sektörle ilgili yüze yakın önemli üreticiler ve dünyanın dev markalarının katıldığını belirten Tüyap Fuarcılık Genel Müdürü İlhan Ersözlü, “Şu anda yüze yakın karavan ve karavanla ilgili ekipman, aksesuarlar sergileniyor. Fuara yoğun ziyaret ve inanılmaz talep var. 4 gün içinde 70’e yakın karavan satıldı. 200’ün üzerinde ise sipariş alındı. Türkiye’deki karavan satışlarına bu fuar yüzde 20 katkıda bulunacak” diyerek 13 Nisan’a kadar yoğun satış beklediklerini vurguladı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster