Ana SayfaLeasing-FaktoringOsman Zeki Özger’den çarpıcı açıklamalar---

Osman Zeki Özger’den çarpıcı açıklamalar

7 / 7
Osman Zeki Özger’den çarpıcı açıklamalar
04 Mart 2015 - 09:47 www.finansgundem.com

“HEDEF MÜŞTERİ KİTLEMİZ KOBİ’LER”

-Asıl müşteri kitleniz kimlerdir? Büyüklükleri nedir? Kaynak ihtiyacı büyüklüğü nedir? Sizin tanımızdaki KOBİ’lerin TL büyüklükleri nelerdir?

Osman Zeki Özger: Finansal kiralama sektörünün hedef müşteri kitlesi KOBİ’lerdir. Bankacılık sektörünün tamamlayıcısı olup, özellikle kaynaklara erişimi daha sınırlı olan Türkiye ekonomisinde toplam işgücünün yaklaşık olarak yüzde 60’ını temsil eden, küçük ve orta ölçekli işletmelerin finansal yol göstericisidir. Türk ekonomisinin itici gücü olan KOBİ’lerin fonlanması amacıyla, finansal kiralama sektörü ile KOBİ’lerin çift yönlü olumlu ilişkisi bulunmaktadır. Öte yandan leasing, KOBİ segmentindeki firmalara mevcut sektör tecrübelerini aktararak uzun vadeli yatırımlarında en doğru finansal çözümleri sunmak amacını taşımaktadır. Uzun vadeli fon ihtiyacı konusunda ihtiyacını gidermede önemli bir finansal enstrüman olan leasing, ekonomimizin temel taşı olan KOBİ’lerin gelişimine gereken desteği kararlılıkla vermeyi devam ettirecektir. Fon kaynağı tedariği, dış ticaret işlemlerinde operasyonel kolaylıklar  ve benzeri birçok konuda KOBİ sınıfındaki işletmeler için, finansal kiralama ve faktoring sektörleri çözüm ortağı olmaktadır. (FOTOĞRAFLAR/ SİNAN ÖZEL)

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster