Ana SayfaRöportajlarOctet’in büyük hedefi ihracatçı KOBİ’lere kredi---

Octet’in büyük hedefi ihracatçı KOBİ’lere kredi

1 / 7
Octet’in büyük hedefi ihracatçı KOBİ’lere kredi
05 Kasım 2018 - 09:33 www.finansgundem.com

SERAP SÜRMELİ – FINANSGUNDEM.COM

Finar’ın kurucularından, eski bankacı Dr. Selim Seval’le Octet Türkiye için bir araya geldik. Octet platformunu kısaca özetleyen Seval, “Nakit döngüsünün borçlular için uzun, alacaklılar için kısa olmasını sağlayan bir tedarik zinciri yönetimi ve ödeme hizmeti portalı” diyor.

Banka ve KOBİ dostu bir platform olduklarını söyleyen Dr. Selim Seval , “Ocak 2017’de BDDK’dan iznimizi alıp, Eylül’de de faaliyetlerimize başladık. Platformumuzu kullananların sayısı şimdiden bin üyeye yaklaştı ve yıl sonunda işlem hacmimizin de 35-40 milyon TL’yi bulacağını tahmin ediyorum” şeklinde konuşuyor.

Türkiye’deki bütün kredi kartı markalarını platform üzerinde kabul ettiklerini söyleyen Seval sözlerine şöyle devam ediyor: “İş Bankası’nın çıkardığı co-branded Octet Kart, Türk bankacılığının ticari kartlara geçiş örneklerinden bir tanesidir.”

Seval, hiçbir zaman bankalara rakip olmadıklarını ve hiçbir şekilde kimseye finansman sağlamadıklarını, yalnızca KOBİ’lerin banka kaynaklı krediye veya finansmana erişimini kolaylaştırdıklarının altını çiziyor.

Sözü Octet Türkiye Genel Müdürü Dr. Selim Seval’e bırakıyoruz… 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster