Ana SayfaBankacılıkEmekliye hangi banka ne kadar promosyon ödeyecek---

Emekliye hangi banka ne kadar promosyon ödeyecek

7 / 8
Emekliye hangi banka ne kadar promosyon ödeyecek
16 Mart 2017 - 16:24 www.finansgundem.com

TEB’DEN EMEKLİYE ÖZEL PROMOSYON ÖDEMESİ

Türk Ekonomi Bankası (TEB) emeklilere banka promosyonu verilmesi için Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile protokol imzaladı. Yeni emekli olan, mevcutta emekli olup başka bankadan aldığı emekli maaşını TEB’e taşıyan emekliler, 3 yıl boyunca emekli maaşlarını TEB’den alacaklarını taahhüt etmeleri karşılığında maaş aralıklarına göre peşin promosyon ödemesi alabilecekler.

3 yıllık anlaşma kapsamında emekli maaşı 1.000 TL’ye (1.000 TL hariç) kadar olanlara toplam 300 TL; 1.000 - 2.000 TL (2.000 TL hariç) arasında olanlara toplam 375 TL ve 2.000 TL ve üzerinde olanlara ise toplam 450 TL promosyon ödemesi yapılacak. 

TEB, hazırladığı paket kapsamında emeklilere özel ek faydalar da sağlayacak. Paket kapsamında promosyon ödemelerine ek olarak emeklilerin kredi kartı alması ve kredi kartından 2 adet otomatik ödeme talimatı vermesi durumunda kredi kartlarına ilave 50 TL değerinde bonus verilecek. Böylece emekli maaş müşterilerine sunulan avantaj 500 TL’ye kadar ulaşmış olacak. Emeklilerin aldığı kredi kartlarından da kart üyelik ücreti alınmayacak. 

Emekli müşterileri için özel müşteri hizmeti hattı da kuran TEB, emeklilerin bu hattan ve internet bankacılığından yapacakları eft ve havale işlemlerinden ücret almayacak. Özel faizli ve 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi, günlük nakit çekim imkanı sunan Marifetli Hesap ile birikimlerine yüksek faiz ve ATM’lerden yüksek çekim limiti TEB’in emeklilere özel paketinde yer alan diğer hizmetler arasında yer alıyor.  

Emeklilerin promosyondan yararlanmaları için TEB şubelerine başvurmaları gerekiyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster