Ana SayfaRöportajlarNafiz Karadere’den bomba açıklamalar---

Nafiz Karadere’den bomba açıklamalar

7 / 11
Nafiz Karadere’den bomba açıklamalar
09 Şubat 2015 - 08:42 www.finansgundem.com

“KOBİ’LERİN DİJİTALLEŞMESİNE ÖN AYAK OLMAYA ÇALIŞIYORUZ”

-Garanti Bankası’nın KOBİ Bankacılığında yeni ürün veya projesi var mı?

Nafiz Karadere: Klasik ürünlerin dışında biz biraz daha KOBİ’lerin dijitalleşmesi konusunda yeni ürün ve hizmetler sunmaya başladık. Bunun geçmişteki örneklerini zaten biliyorsunuz. Ben en yenisini söyleyeyim. Garanti Partners diye bir projemiz var. KOBİ’lerin gerek yeni kurulma döneminde, gerekse büyüme döneminde ihtiyacı olan birçok desteğin Garanti Bankası ve Boğaziçi Üniversitesi işbirliği ile kendilerine sunulmasını sağlayan bir iş ortaklığı. Bu ve bunun gibi projelerle KOBİ’lerin dijitalleşmesine ön ayak olmaya çalışıyoruz. Yani teknolojinin kullanımını KOBİ’lere daha çok sunmaya ve teknoloji kullanarak derinliklerini artırmaya çalışıyoruz.

“2 BİN KİŞİLİK KOBİ ORDUMUZ VAR”

Biliyorsunuz bizim sahada KOBİ’lere yüzde yüz zamanını ayıran 2 bin personelimiz var. Ben bunlara KOBİ ordusu diyorum. Bu arkadaşlarımız KOBİ’lere gittikleri zaman, ziyaret anında her türlü işlemini bitirebileceği bir imkan üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında bunu da açıklıyor olacağız. 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster