Ana SayfaPara PiyasaMilyarlık dersler---

Milyarlık dersler

8 / 12
Milyarlık dersler
05 Temmuz 2019 - 09:20 www.finansgundem.com

YILMAZ'IN HONG KONG DENEYİMİ

Koton Yönetim Kurulu Eş Başkanı Yılmaz Yılmaz, sürekli pek çok karar verdiği için her gün para batırdığını, her gün de para batırdığı yerden para çıkardığını söylüyor. Yılmaz, 2011’de 500 bin Euro parayı nasıl batırdığını ise şöyle anlatıyor:

“Yıllar önce HongKong’da bir mağaza açmaya ni¬yetlendik. Orada bir partnerle beraber yola çıktık. Ama partnerle olan anlaşma sonuçlanmadan Hong Kong’da çok güzel bir mağaza tuttuk. Sonra anlaşma olmadı. Olmayınca biz de mağazayı açamadık ama mağazayı tuttuğumuz için 500 bin Euro kaybettik. Anlaşmayı bitirmeden harekete geçmemek gerektiğini 2011’deki bu para batırma hikayem sayesinde öğrenmiş oldum. Şu anda 30 ülkede 200 mağazamız var. Bir daha bu hatayı yapmadık.”

Uludağ İçecek Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Kızıl da şirketlerinin hayatında çok kritik bir para batırma hikayesinden nasıl kurtulduklarını şöyle anlatıyor:


YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster