Ana SayfaFinans KulisTürkiye'nin 10 devinden milyarlarca lira kaynak---

Türkiye'nin 10 devinden milyarlarca lira kaynak

12 / 17
Türkiye'nin 10 devinden milyarlarca lira kaynak
14 Ağustos 2017 - 13:25 www.finansgundem.com

"HEDEF OYUNU DEĞİŞTİRMEK"

Başarılı start up'ları ve yeni girişimleri yakalamak adına F+ Ventures şirketini kuran Fark Holding, özellikle akıllı ulaşım teknolojilerini yakından takip ediyor. Geçen süreçte beş girişime 2 milyon dolarlık kaynak ayıran holding, fikir aşamasındaki girişimler yerine, ekibi ve sistemleri oturmuş ama büyüme için yatırım ihtiyacı olan şirketleri hedefliyor.

Uzun vadeli vizyonunu desteklemek hedefiyle F+ Ventures'ı kurduklarını belirten Fark Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahu Büyükkuşoğlu Serter, girişimin büyürken yatırıma ihtiyacı olduğu aşamada devreye girdiklerini aktarıyor. Start up'lara yaptıkları yatırımla holdingin hep yarışın önünde kalması ve oyunu değiştiren hikayeler yazmasını hedeflediklerini belirten Serter, şöyle devam ediyor: "Bu yolla girişimlere hem kaynak sağlıyor hem de POC (proof of concept) ve pilot çalışmalar yaparak ticarileşmelerine fırsat tanıyoruz. Neticede tüm akıllı insanların bizimle çalışmadığını bilip, açık inovasyondan yararlanarak, yeni teknolojileri ilk biz görüp onların gelişmesinde söz sahibi olabiliyoruz. Müşteri olarak bizim ihtiyacımızı karşılayan ve tatmin eden iş fikirlerinin savunulması ve iş olarak geliştirilmesi daha kolay ve sağlam temele dayanan bir süreç. Bu tür start up'lar bizi daha çok cezbediyor."

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster