Ana SayfaFinans KulisTürkiye'nin 10 devinden milyarlarca lira kaynak---

Türkiye'nin 10 devinden milyarlarca lira kaynak

10 / 17
Türkiye'nin 10 devinden milyarlarca lira kaynak
14 Ağustos 2017 - 13:25 www.finansgundem.com

ANA ORTAKLIĞI BENİMSİYOR

Yeni iş fikirlerine bünyesinde kurduğu ve ailenin genç üyesi Turgut Konukoğlu'nu başına getirdiği Sankonline şirketi aracılığıyla yatırım yapan Sanko Holding, bu alanda önemli adımlar attı. Dört farklı sektördeki yedi girişime destek veren holding, özellikle bilişim, telekomünikasyon, enerji ve grubun faal olduğu iş alanlarıyla entegre fikirleri destekliyor. Holding, yatırım yaptığı işlerde azınlık haklarıyla ortaklığı pek benimsemiyor. Ama işin niteliği ve ayrılacak fona göre kararlarda esnek davranılabiliyor.

Genelde başlangıç aşamasında olan şirketlere destek verdiklerini dile getiren Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Konukoğlu, şu ana kadar yatırım yapıp daha sonra kapatmak durumunda kaldıkları sadece bir işleri olduğunu belirtiyor. Mevcutta yedi iş fikrine yatırım yaptıklarını fakat bu girişimlerin tahmin ettikleri kadar hızlı büyümediklerini söyleyen Konukoğlu, yine de yeni iş fikirlerine kaynak ayırmaya devam edeceklerini kaydediyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster