Ana Sayfaİlginç Bankacı HikayeleriLordlar Kamarası’nın seçtiği ilk Türk---

Lordlar Kamarası’nın seçtiği ilk Türk

3 / 8
Lordlar Kamarası’nın seçtiği ilk Türk
23 Ocak 2013 - 14:27 www.finansgundem.com

SEÇİM YAPMAK ZORUNDAYDIM, BİNİCİLİĞİ SEÇTİM
-Bankacılıktan böyle bir sektöre geçmek sizin için oldukça radikal bir karar olsa gerek… Neden böyle bir karar verdiniz?

Ali Küçük: Evet, dışarıdan bakıldığında radikal bir karar, ama içeriden bakıldığında ise benim için çok da sürpriz değildi. Çünkü 6 yaşından beri ata biniyorum ve binicilik sporuna zaten çok önceden ilgim var. Denizbank’a başlamadan önce de profesyonel olarak değil ama münferiden hakemlik, lisanslı sporculuk, antrenörlük yapıyordum.  Eğer hakemseniz Türkiye Binicilik Federasyonu’na bağlı çalışırsınız. Ama oranın bir personeli değilsinizdir. Bu yüzden benim için çok da sürpriz bir karar olmadı. Hem bankacılık hem de binicilik dünyası, her ikisi de çok sevdiğim işler ancak, bir seçim yapmak zorunda kaldım ve ben de biniciliği seçtim. 
-At merakı aileden mi geliyor?
Ali Küçük: 6 yaşındayken babamın düz koşu atları vardı. Hipodromlarda koşarlardı. Ablam ve ben de hobi olarak binerdik. Profesyonel olarak binicilik sporuna başladığım zaman 16-17 yaşlarındaydım. O günden beri de devam ediyorum. Bu yüzden Denizbank’tan önce binicilik, hayatımda hep vardı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • [email protected]17 Mart 2013 01:47

    Çok Güzel..

  • Gürsel06 Şubat 2013 15:12

    Ali Beyi tebrik ediyorum.Bende eski at sahibi ve biniciyim.Sağlık sorunları nedeniyle bıraktım.At sporu bir canli ile birlikte yapılan ve ekip yada takım çalışmasını geliştiren ve iş hayatı felsefesine en yakın olanlardan biridir. Keendisine başarılar dilerim

BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster