Ana SayfaEmlakKöprülerle değerlenen 81 bölge---

Köprülerle değerlenen 81 bölge

6 / 17
Köprülerle değerlenen 81 bölge
21 Ağustos 2017 - 16:51 www.finansgundem.com

POTANSİYEL BÖLGELER

Fiyat artışlarına bakıldığında ilk sırayı Arnavutköy ve Beykoz alıyor. Bu ilçeleri Çatalca ve Sarıyer takip ediyor. Arazi fiyatlarının Arnavutköy ve Eyüp ilçelerine nazaran daha düşük olduğu Çatalca'da önümüzdeki dönemde fiyat artışlarının yakın etkilenme alanları olan Arnavutköy ve Tayakadın bölgelerine yaklaşacağı ve yatırım faaliyetlerinin artacağı düşünülüyor. Ulaşımın rahatlamasıyla da başta Bahçeşehir-Deliklikaya olmak üzere, Arnavutköy ilçesinde konut projelerinin hızlanacağı düşünülüyor.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün bağlantı yolu olan Kuzey Marmara Otoyolu Çekmeköy çıkışının faaliyete geçmesiyle Çekmeköy, Ömerli ve Riva bölgelerinde hızlı değer artışları yaşandı. Ozan Kolcuoğlu, imar planlarının yapıldığı bölgelerde arazi fiyatlarının son dört yılda hızla artarak 800-1.000 TL/ m2 seviyelerine çıktığını vurguluyor. Osman Gazi Köprüsü'nün tamamlanmasıyla Yalova ve Dilovası bölgelerinde artışlar görüldüğünü de belirten Kolcuoğlu, "Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu projesi hayata geçtiğinde Yalova'nın İstanbul, Kocaeli ve Bursa ile daha çok bütünleşeceği ve Yalova gayrimenkul sektörünün yükseleceği görüşündeyiz" diye konuşuyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster