Ana SayfaEmlakKöprülerle değerlenen 81 bölge---

Köprülerle değerlenen 81 bölge

5 / 17
Köprülerle değerlenen 81 bölge
21 Ağustos 2017 - 16:51 www.finansgundem.com

NERELER HAREKETLENDİ?

2013 yılında yapımına başlanan ve 2016 yılı sonunda tamamlanan Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'nde köprü üzerinde yapılması planlanan raylı sistem, Edirne'den İzmit'e kadar yolcu taşıyacak. Üçüncü Havalimanı'nın faaliyete geçmesi ve Kuzey Marmara Otoyolu'nun tamamlanmasıyla otel, ofis, alışveriş merkezi, konut, sanayi, lojistik, depolama, hastane ve üniversite gibi fonksiyonların bölgeye çekilmesi planlanıyor. Dünyadaki örneklerinde olduğu gibi yeni havalimanının da çevresinde kurulacak farklı segmentlerde oteller ve ofislerle kendi hinterlandını oluşturması bekleniyor.

TSKB Gayrimenkul Değerleme Genel Müdür Yardımcısı Ozan Kolcuoğlu, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün açılmasıyla ilk etapta konut alanları olarak Avrupa Yakası'nda Zekeriyaköy-Başakşehir aksının hareketlendiğini söylüyor. Anadolu Yakası'nda ise ilk etapta Beykoz'da ve sonrasında Çekmeköy-Sancaktepe aksında hareketlilik yaşandığını ifade ediyor. Avrupa Yakası'nda Silivri, Çatalca, Arnavutköy ve Zekeriyaköy'ün ana bağlantı noktalan konumunda olduğuna dikkat çeken Kolcuoğlu, bu bağlantı noktalarıyla bölgelere olan ulaşımın rahatlayacağını söylüyor. Kolcuoğlu, yatırımların özellikle İstanbul merkezdeki yüksek arsa fiyatları nedeniyle gelişen bölgelere kayabileceğini düşünüyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster