Ana SayfaEmlakKöprülerle değerlenen 81 bölge---

Köprülerle değerlenen 81 bölge

4 / 17
Köprülerle değerlenen 81 bölge
21 Ağustos 2017 - 16:51 www.finansgundem.com

TSKB GAYRİMENKUL HAZIRLADI

Buradan yola çıkarak bu hafta son yılların en büyük kamu yatırımları olan Yavuz Sultan Selim ve Osman Gazi köprülerinin etki alanlarında konumlanan arazilerde nasıl bir değişim ve değer artışı yaşandığını araştırdık. TSKB Gayrimenkul Değerleme'nin Ekonomist'e özel olarak hazırladığı değerleme, Yavuz Sultan Selim ve Osman Gazi köprülerinin etki alanındaki 81 bölgenin, bu köprülerin planlanmasından önceki 2010 yılında, planlama dönemi olan 2013 yılında, yapım dönemi olan 2015 yılında ve açılışlarını takip eden 2017 yılında fiyat değişimlerini ortaya koyuyor.

İnceleme yapılan bölgelerin büyük bir kısmı imara kapalı. Bu bölgelerin önümüzdeki dönemde imara açılması bekleniyor. İmara açılmaları durumunda bu bölgelerde bir miktar daha değerlenme görüleceği tahmin ediliyor. Sarıyer, Riva, Yalova, Gebze gibi bu köprülere yakın kesimlerdeki halen imara açık bölgelerin de değerlenmeye devam edeceği beklentisi hakim. Tarla vasıflı araziler için de köprülerin bağlantı yollarına yakınlıkları ve imara açılma beklentileri, gelecekte beklenen fiyat değişimini belirleyen unsurlar oluyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster