Ana SayfaBankacılıkKonut kredisi seçenekleri artıyor---

Konut kredisi seçenekleri artıyor

9 / 13
Konut kredisi seçenekleri artıyor
04 Kasım 2019 - 15:52 www.finansgundem.com

SİZE ÖZEL ÖDEME KOŞULLARI

Kuveyt Türk Bireyselden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Oral, “Ev sahibi olmak isteyenlerin bütçelerine katkıda bulunmak için düşük kâr oranı ve esnek ödeme seçenekleriyle konut finansmanı sunuyoruz” diyor. Bankanın şu anda konut finansmanındaki kâr oranımız 1.11. Sigorta ürünlerini kullanan Kuveyt Türk müşterileri için ise bu oran 1.08’e kadar düşüyor. Vade seçenekleri ise 120 aya kadar çıkıyor.

Oral, konut finansmanında müşterilerinin bütçesine ve ödeme planlarına göre alternatifler sunduklarını söylüyor. Örneğin “Sabit Ödemeli Finansman’da, taksit tutarının her ay aynı miktarda olmasını tercih eden müşterilere, 120 aya varan vadeler ve cazip oranlarla finansman sağlıyor. Hangi ay ne kadar ödeme yapacağını kendisi belirlemek isteyen müşteriler için “Düzensiz Ödemeli Konut Finansmanı” seçeneği var. Bu finansman aracılığıyla müşteriler taksit miktarlarını diledikleri gibi düşürüp yükseltebiliyor. Ara ödeme yapabiliyor ve kendilerine özel taksit planı oluşturabiliyor.

“Gurbetten Sılaya Gayrimenkul Finansmanı”ndan ise yurt dışında yaşayan, kazançları yabancı para cinsinden olan Türk vatandaşları ve mütekabiliyet listesinde yer alan yabancı ülke vatandaşları yararlanabiliyor.

“Kentsel Dönüşüm Finansmanı”, 6306 sayılı kanun kapsamında başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında oluşturulan bir finansman türü. Devlet destekli bu finansmandan yararlanmak isteyenler için kâr payı desteği konutta yıllık yüzde 4, iş yerinde ise yıllık yüzde 3.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster