Ana SayfaRöportajlarKGF’nin patronu Kurnaz konuştu---

KGF’nin patronu Kurnaz konuştu

7 / 8
KGF’nin patronu Kurnaz konuştu
30 Ocak 2015 - 08:37 www.finansgundem.com

AYF İLE BİRİ DEVAM EDEN 3 PROJEMİZ OLDU

-Yabancı kurumlarla ortak olduğunuz projeler var mı? Varsa bu projelerin Türkiye’ye katkısı nedir? Bu konuda biraz detay verebilir misiniz?

-Evet. AYF ile biri devam eden 3 projemiz oldu. Avrupa Birliği Çok Yıllı Program kapsamındaki çalışmamız 2004-2007 yılları arasında uygulandı ve 34 Milyon euro kredi hacmine ulaşıldı. İkinci olarak, Avrupa Birliği Rekabet Edebilirlik ve Yenilikçilik Çerçeve Programı kapsamında uyguladığımız Her Köye Bir KOBİ projesi ki, 112,5 milyon USD büyüklüğünde bir projedir, 2010 yılında başladı ve 2013 yılında tamamlandı. AYF ile üçüncü projemiz ise Katılım Öncesi Yardım Aracı Bölgesel Rekabet Edebilirlik Operasyonel Programı, Büyüyen Anadoluya Kredi Kolaylıkları kapsamında devam etmekte olan 37.5 milyon euro büyüklüğündeki Mikro KOBİ’lere Mikro Krediler projesidir. Bu projenin amacı, ülkemiz gayrisafi milli hasılasından düşük pay alan 43 il ile diğer iller arasındaki gelişmişlik farklılığını kapatmak için bu illerde faaliyet gösteren Mikro KOBİ'leri ve girişimciliği desteklemektir.

İşbirliği yaptığımız bir diğer kuruluş ise BTC Co.’dur. Bakü Tiflis Ceyhan boru hattı güzergahında yer alan 10 ilimizde faaliyet gösteren küçük ve orta boy işletmelere yönelik bu projemiz de devam etmektedir. 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster