Ana SayfaLeasing-FaktoringKarabiber: KGF ile anlaşma imzaladık---

Karabiber: KGF ile anlaşma imzaladık

7 / 7
Karabiber: KGF ile anlaşma imzaladık
20 Haziran 2017 - 11:08 www.finansgundem.com

“34 YILDIR BANKACIYIM”

-Biraz bankacılık serüveninizden bahseder misiniz?

Metin Karabiber: Benim çalışma hayatım 34 yıldır ağırlıklı olarak bankacılıkta geçti. İlk bankacılık serüvenim 1985 yılında İnterbank’la başlayıp, İktisat Bankası ve Dışbank’la (Fortis) devam etti. Ve son olarak Finansbank. Bankacılığa şubecilikle başlayıp portföy yöneticiliği, şube müdürlüğü, bölge müdürlüğüyle devam ettim. 2004 yılında Dışbank’ta KOBİ Bankacılığından sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldum ve sonrasında 2010 yılında Finansbank Ticari ve KOBİ Bankacılığından sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini aldım. 

Bundan sonraki önceliğimiz QNB Finansleasing’i büyütmek ve pazar payını yüzde 7 ve üzeri bir yere taşımak.  

“1994 KRİZİNDE TENİSE BAŞLADIM” 

-Bankacılık dışında nelerle uğraşıyorsunuz? 

Metin Karabiber: 1994 krizinde tenise başladım. Tenise başlama nedenim bu oyunda topa konsantre olma zorunluluğundan dolayı üzerinizdeki tüm stresten arınabiliyorsunuz. 1994 yılında Türkiye’nin yaşamış olduğu ekonomik krizi hafifletecek bir sebep olarak başlamış olduğum tenisten sonrada vazgeçmedim. Şirketler arası, bankalar arası yapılan turnuvalarda QNB Finansbank takımı ile birlikte turnuvalara katılmaya devam ediyorum.  


YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster