Ana SayfaRöportajlarKaçak implantla büyük savaş---

Kaçak implantla büyük savaş

7 / 8
Kaçak implantla büyük savaş
11 Şubat 2015 - 08:36 www.finansgundem.com

“İMPLANTİST-EXPO 14-15 ŞUBAT TARİHLERİNDE ICC KONGRE MERKEZİ’NDE”

-Dernek olarak ne tür etkinlikler yapıyorsunuz?

Oğuz Akyüz: Daha önce hiç yapmadığımız bir etkinlik. Bakın Türkiye’de çok fazla bilimsel dernek yok. Çok fazla dernekler var. Bizim İMPLANTİST-EXPO Fuarını İMPLANTDER organize ediyor. Bu uluslararası bir fuar ve bu sene ilkini gerçekleştiriyoruz. Ancak daha önce hiç yapılmamış bazı bilimsel programların yanı sıra, her firmanın implantın geldiği ve implantolojinin geldiği son teknolojileri anlatacağı tam gün kurslar olacak. 10 kurs olacak ve yaklaşık 1500 kişinin katılımını bekliyoruz. Bir de kongrede tümü yabancı bilimsel konuşmacılarımız olacak. Bilimsel konuşmacılarımız Avrupa’da böyle, Balkanlar’da böyle, Ortadoğu’da böyle diye oradaki yaşadıkları tecrübeleri, ben bunu yaptım, ben şunu yaşadım ı ve enteresan olayları, izlenimlerini  hekimlerimizle paylaşmalarını istiyoruz. Yani işin kitapta yazıldığı şeklini değil de, gerçek hayatta yaşandığı şekliyle paylaşımlarını istiyoruz. Bu arada yurt dışından ciddi şekilde katılımcı var.

Fuarımız 14 Şubat Sevgililer Günü’ne denk gelmesi nedeniyle Belçikalı Fashion Grup tarafından düzenlenecek ‘Dental Defile’ olacak. Dental defile de ne yapılıyor? Bakın dünyada 2 milyon diş hekimi var ve diş hekimlerinin 365 gün giyecekleri kıyafetlerle ilgili çeşitli kreasyonlar yapmışlar. Biz tüm diş hekimlerimizi bu defilede görmek istiyoruz.

“TÜRK MÜHENDİSLERİ İMPLANT EĞİTİM SİMÜLATÖRÜ ROBOTU YAPTI”

Türk mühendisleri tarafından bir robot yapıldı ve şu anda uygulanıyor. İmplant Eğitim Simülatörü Robotu. Kısaca Robodent. Bu dünyada bir ilk ve ilk kez bu fuarda olacak. Ne yapacak bu robot? İmplantın yapım aşamasını diş hekimi öğrencilerine anlatacak. Tabi biz bu fuarda bu robotun şimdilik ön aşamalarını sunacağız.  Bundan sonraki aşama da bu prototipin geliştirilmiş ve ticarileştirilmiş noktasına da ulaşmaya çalışıyoruz.  Ama bize göre en güzel etkinlik bu olacak. Tabi bu zenginleştirilmiş aktivitelerin yanı sıra dünya nerede, teknoloji nerede bunun tecrübelerinin aktarımını yapmak ve kursunu verebilmek. Dolayısıyla ben bütün diş hekimlerini ve konuyla ilgilenenleri 14-15 Şubat tarihlerinde ICC kongre Merkezi’ne bekliyorum. 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster