Ana SayfaRöportajlarKaçak implantla büyük savaş---

Kaçak implantla büyük savaş

4 / 8
Kaçak implantla büyük savaş
11 Şubat 2015 - 08:36 www.finansgundem.com

“ÖZEL SAĞLIK SİGORTASININ BU TEDAVİYİ KARŞILAMASI İÇİN UĞRAŞIYORUZ “

-İmplant fiyatları neden pahalı?

Oğuz Akyüz: Tamam dental implant ucuz bir tedavi değil. Sadece bizim ülkemizde değil dünyanın hiçbir ülkesinde Sağlık Bakanlığı veya devlet tarafından karşılanan bir tedavi de değil.  Ama biz dernek olarak herhangi bir özel sağlık sigortasının bu tedaviyi karşılaması için uğraşıyoruz.

Bizde dental implantın az kullanılmasının sebeplerinden bir tanesi, tedavinin diğer Avrupa ülkelerine göre kişi başı gelirdeki farklılıktan kaynaklanıyor. Aslında dediğim gibi Avrupa’da neredeyse iki katı ama gelir seviyeleri yüksek olduğu için.

Bu arada hiç diş hekimine gitmemiş bir insanın estetik bozukluğu veya diş erimesi başladığında birinci operasyon eriyen bölgenin kemik tozlarıyla doldurularak oraya kemik kazandırılması çalışması yapılıyor. Burada yapılan çok büyük bir işlem var. Bu esnada şunlar unutulmasın, bugün bir film çektirdiğinizde ödediğiniz para da yine aynı. Dentalimplantoloji de her gittiğinizde neredeyse bir film çektiriyorsunuz. Yani hepsini üst üste koyduğunuz zaman çok pahalı olmuyor. Ama bunun en uygun maliyeti ne zaman oluyor biliyor musunuz? Siz diş kaybını yaşar yaşamaz gittiğiniz zaman bu işin maliyeti uygundur aslında. 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster