Ana SayfaRöportajlarİFM ekonominin rehberi olacak---

İFM ekonominin rehberi olacak

1 / 7
İFM ekonominin rehberi olacak
07 Eylül 2015 - 13:54 www.finansgundem.com

Türkiye’nin önde gelen bankaları yanında TOBB, KOSGEB, TESK, TOSYÖV gibi sivil toplum kuruluşları ile Hazine temsilcilerinin de yönetiminde yer aldığı Kredi Garanti Fonu (KGF), Türk finans sektörünün bel kemiğini oluşturuyor.

İş dünyasının finansman ihtiyacının giderilmesiyle teminat sorununun çözülmesinde yardımcı olan KGF’de Genel Müdürlük görevini ise Hikmet Kurnaz yürütüyor. KGF Genel Müdürü Hikmet Kurnaz, İstanbul Finans Merkezi’nin (İFM) geleceğine inanan isimlerin başında geliyor.

İFM’nin vizyoner bir yaklaşımın ürünü olduğunu söyleyen Kurnaz, “İFM, büyük bir iddiayı, bir iradeyi ortaya koyuyor. İFM, Türkiye finans tarihinde anlatılacak bir ders olacak” diyor.

İstanbul Finans Merkezi’nin ekonomimizin uluslararası ekonomik standartlara kavuşmasına rehber olacağına söyleyen KGF Genel Müdürü Hikmet Kurnaz İFM Dergisi'nin konuğu oldu... 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster