Ana SayfaPara PiyasaHSBC'den banka hisseleri için tavsiyeler---

HSBC'den banka hisseleri için tavsiyeler

1 / 7
HSBC'den banka hisseleri için tavsiyeler
07 Şubat 2014 - 10:08 www.finansgundem.com

HSBC, Bankacılık Sektörü raporunu yayımladı.

HSBC, ( www.hsbc.com.tr ) Bankacılık Sektörü raporunda Yapı Kredi için 3,60 TL hedef fiyat verirken, tavsiyesini 'Endeksin Altında Getiri'den 'Endekse Paralel Getiri'ye yükseltti.

Aynı raporda HSBC Halkbank'ı 17,20 TL hedef fiyat ve 'Endeksin Üzerinde Getiri' tavsiyesi ile en çok tercih edilen bankacılık sektörü hissesi olarak belirledi.

Raporda şu değerlendirme yapıldı:
"HSBC bankacılık sektör raporu yayınladı. 2014 yılı bankacılık sektörü karlılığı açısndan iç açıcı bir yıl olmayacak, ancak değerlemeler açısından odak noktası bankaların sürdürülebilir uzun vadeli karlılıkları olmalı. Türk bankaları 2014 PD/DD 0.85x ve 2015 FK 5.3x çarpanlarıyla, kısa vadeli volatilite ve sıkıntılara rağmen, oldukça cazip değerlemelerde işlem görmekte. HSBC Halkbank “Endeksin Üzerinde Getiri” tavsiyesi ile birlikte HSBC’nin en çok tercih ettiğimiz bankacılık sektörü hissesi. HSBC, İş Bankası, ve Vakıfbank’ta da “Endeksin Üzerinde Getiri” tavsiyemizi sürdürüyor, Akbank ve Garanti Bankası tavsiyesini “Endekse Paralel Getiri”de tutarken, Yapı Kredi Bankası için tavsiyesini “Endeksin Altında Getiri”den “Endekse Paralel Getiri”ye indiriyor.

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster