Ana SayfaRöportajlarHalit Yıldız’dan çarpıcı açıklamalar---

Halit Yıldız’dan çarpıcı açıklamalar

6 / 9
Halit Yıldız’dan çarpıcı açıklamalar
02 Şubat 2015 - 08:34 www.finansgundem.com

“KAPIMIZ ESNAFA AÇIK PLATFORMU”NU BAŞLATTIK

-Tarım, esnaf ve KOBİ… Bu 3’lünün Şekerbank için değeri nedir? 

Halit Yıldız: Şekerbank, bugün kuruluş amacı üretimi desteklemek olan ve 61 yıldır bu misyonu yerine getirmek için çalışan tek özel bankadır. Bizim için çiftçimiz sadece müşteri değil, çalışanlarımızın anne-babası, hasadını bize emanet eden yol arkadaşımızdır. %62’si Anadolu’da bulunan şube ağımızla aralarında önemli sayıda ziraat mühendisi de olan 200 civarındaki tarım bankacılığı müşteri temsilcimiz ile kırsal kalkınmayı destekliyoruz.

Tarıma verdiğimiz destek kapsamında, köyden kente göçü azaltıp tarımsal üretimi artırmak için bir süre önce “Aile Çiftçiliği Bankacılığı”nı başlattık. Yerel üretimi ve kültürü desteklemek Şekerbank’ın kuruluş amacıdır ve her zaman önceliğimiz olmaya devam edecektir.

Hedef kitlemize krediden daha öte değer yaratmak için reel sektör, kamu ve STK’ları da dahil ettiğimiz sosyal platformlar oluşturuyoruz. Üretimin bel kemiği olan esnafın iş hacminin artması amacıyla 60’ıncı kuruluş yılımızda “Kapımız Esnafa Açık” platformunu başlattık. Platform kapsamında, her ayın 15’i “Esnaf Günü”nde tüketiciyi esnaftan alışverişe yönlendirmeye devam ederek, üretimin ve beraberinde ülke ekonomisinin canlanmasına katkı sunmaya devam edeceğiz.  

Kuruluş misyonu üretimi desteklemek olan bir banka olarak, ülkemizdeki KOBİ’lerin, yani asıl üreten kesimin varlığı ve gelişimi Şekerbank için özel bir önem taşıyor. 61 yıldır ülkemizdeki birçok firmanın büyümesinde rol almış bir kurum kimliğiyle, desteğimizle büyüyen ve üretime katkı sağlayan bu müşterilerimizi en büyük zenginliğimiz olarak görüyoruz.

Sektörümüzün yeni yeni girdiği bu alanlarda rekabetin artması üretimin desteklenmesi açısından olumlu bir gelişmedir. Biz de Şekerbank olarak uzmanlığımızı, sahaya yakınlığımızı ve KOBİ’lerin finansmanına yönelik uluslararası kaynaklara erişimdeki gücümüzü öne çıkararak Anadolu Bankacılığı yapmaya devam edeceğiz. 

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • eski şekerbanklı02 Şubat 2015 17:40

    kendisiyle 16 senedir tanışığım. 2 seneye yakında çalışma fırsatım oldu. kendisi gerçek bir yönetici ve Türkiye'nin açık ara en iyi kredicisi...

  • bir bilen02 Şubat 2015 12:59

    şekerbankın yıldızı parlamaya devam ediyor.sagolasın hasan basri göktan bu değeri kazandırdığın için. sizler anadolu bankacılığının gururusunuz

BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster