Ana SayfaAraştırmaGaranti için tavsiyeler---

Garanti için tavsiyeler

4 / 4
Garanti için tavsiyeler
25 Ekim 2013 - 11:42 www.finansgundem.com

Eczacıbaşı Menkul, Garanti Bankası için 'Endeks Yönünde Performans' tavsiyesini korudu.
Eczacıbaşı Menkul  konu ile ilgili raporunda, Garanti Bankası için tahminlerini ve 'Endeks Yönünde Performans' tavsiyesini koruduklarını belirtti.
Raporda şu değerlendirme yapıldı:
"GARAN: Garanti Bankası’nın 3Ç13 solo net karı hem bizim tahminimiz olan 637 milyon TL hem de piyasa beklentisi olan 633 milyon TL ile paralel olarak gerçekleşti. Detaylara bakıldığında, beklendiği gibi net faiz marjı daralması 110-120 baz puan aralığında olmuş, buna etki eden en önemli faktörler ise fonlama malietlerindeki artış ve TÜFE’ye endeksli kağıtların getirilerinin düşmesi olmuştur. Öte yandan bankanın komisyon gelirleri beklentilerin üzerinde olsa da faaliyet giderlerindeki artışlar da bu performansı nötralize etmiş gözükmektedir. Açıkçası, sonuçlar da çok fazla kayda değer sürprize rastladığımızı söyleyemeyiz. Garanti için tahminlerimizi ve Endeks Yönünde Performans tavsiyemizi koruyoruz."

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster