Ana SayfaRöportajlarFinansal Kurumlar Birliği'nden mesaj var---

Finansal Kurumlar Birliği'nden mesaj var

5 / 10
Finansal Kurumlar Birliği'nden mesaj var
27 Ekim 2014 - 09:23 www.finansgundem.com

BİZ, KOBİ’LERİ FONLAYAN KURULUŞLARIZ. AMA BİR UÇAK FİNANSAL KİRALAMASI DA MÜMKÜN

-Leasing, finansman ve faktoring şirketleri finansmanlarını Türkiye’de en çok nerelere aktarıyor?

Osman Zeki Özger: KOBİ dersek işin büyük tarafını çözmüş oluruz sanırım. Finansal kiralama da bir sektör ayırımı yok. Bunlar göreceli dönemsel olan şeyler. Mesela enerji sektöründe talep çoktur enerji sektöründe olur. İnşaat sektörü birden bire farklı bir hıza girer o zaman orada ihtiyaç olur. Bu ara gayrimenkul çok ön planda olmaya başladı mesela.  Ama genelde bizim işimiz sektörün portföyündeki müşteri sayısına baktığımızda ağırlıklı küçük ve orta boy işletmeler deyip bunları fonlayan kuruluşlar diyebiliriz. Ama bunun yanında bir uçak finansal kiralaması, bir finansman şirketleri için filo satımı, bir faktoring şirketi için ağırlıklı ihracata yönelik bir grubun ya da o sektörün yoğun finansmanı da mümkün. Fakat her birinin arkasında ortalama hizmet, KOBİ’yi desteklemekten geçiyor.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KERVAN SİS27 Ekim 2014 11:49

    Evet borsadaki KERVANSARAY borsa dışındaki şirket ile birleştirilme koşulları butun patronlarada tanınmalı. Devlet kurumları böyle bir birleşmeyi onaylıyorsa bütün patronlarada bu hak tanınmalı!

BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster