Ana SayfaRöportajlarFinansal Kurumlar Birliği'nden mesaj var---

Finansal Kurumlar Birliği'nden mesaj var

10 / 10
Finansal Kurumlar Birliği'nden mesaj var
27 Ekim 2014 - 09:23 www.finansgundem.com

SABAH İLK FİNANS GÜNDEM’E, BORSA GÜNDEM’E BAKIYORUM

-Twitter artık işimizin bir parçası oldu gibi… Sizin sosyal platformlarla aranız nasıl?

Osman Zeki Özger: Şimdi şöyle, ben twitter kullanmıyorum. Mesleğimle ilgili olan tarafta internettir vs. veya sabahleyin geldiğimde ekonomi ile ilgili hemen açmış olduğumuz sayfalar var. Finans Gündem’e bakıyorum, Borsa Gündem’e bakıyorum. Cep telefonlarımız bile öncelikle finansla ilgili haberlerle kayıtlıdır. Bakın 17.30’da bizim piyasamız kapanıyor ama Amerika piyasası açılıyor. Akşam eve gidiyorsunuz Nasdaq’ın kapanmadığını görmeden yatmak istemiyorsunuz. FED tutanağı 23.00’de açıklanıyor, 01.30’a kadar yorumunu dinliyorsunuz. Bunları takip etmek zorunda olan birinin kendine ayıracağı zaman da ister istemez bunlarla orantılı. Bu bizim sorumluluğumuz.

Ben her yılın başında sosyal anlamda bu yıl ne yapacağım diye plan yaparım.  Mesela ayda bir mutlaka bir filme giderim. Hatta geçenlerde ayın 28’i olmuş, ‘Unuttum’ diye saat 23.00 matinesi vardı ona gittim. Ayda bir sefer de olsa mutlaka bir akşam bir dostumla yemeğe çıkarım.  Bunun gibi şeyler. 

Benim iş hayatında31. yılım. Bazen eve saat 19.00’da gittiğim de ‘Bir şey mi oldu?’ diye, şaşırırlar, meraklanırlar. Ülkemizin çalışan insana süratle ihtiyacı var. Biz bu mesleğe başlarken hep,  “Meziyet kutuplarda buzdolabı satmaktır” demişlerdi. O lafı çok tutmuştum. Başarılı olacaksak bunu böyle başarmalıyız. (FOTOĞRAFLAR/SİNAN ÖZEL)

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KERVAN SİS27 Ekim 2014 11:49

    Evet borsadaki KERVANSARAY borsa dışındaki şirket ile birleştirilme koşulları butun patronlarada tanınmalı. Devlet kurumları böyle bir birleşmeyi onaylıyorsa bütün patronlarada bu hak tanınmalı!

BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster