Ana SayfaLeasing-FaktoringFaktoringlerden piyasa için önemli uyarı!---

Faktoringlerden piyasa için önemli uyarı!

1 / 8
Faktoringlerden piyasa için önemli uyarı!
02 Nisan 2015 - 08:53 www.finansgundem.com

Türkiye ekonomisi belirsizliklerle boğuşurken reel piyasanın nabzını tutan faktoring şirketlerinin yöneticileri ticaretteki yavaşlamaya dikkat çekiyorlar. Kur oynaklığının üreticileri sıkıştırdığını bildiren sektör temsilcileri, ‘Krizlere antremanlıyız ama fazla antreman da yoruyor’ görüşündeler. Lokomotif sektörlerde durgunluk olduğunu belirten ilgililer iş yapma iştahının azaldığını kaydediyor.

Dünya'dan Uğur Yılmaz'ın haberine göre, faktoring sektörünün temsilcileri, yılbaşından bugüne lokomotif sektörlerde durgunluk olduğunu, iş yapma iştahının azaldığı tespitini yapıyor. Yılın ikinci yarısını daha dikkatli planlamak gerektiği uyarısını yapan faktoring sektörü temsilcileri, “Dünya ekonomisinin yeni bir dengeye yönelmesi, döviz kurlarındaki oynaklık ve yaklaşan seçimlerin neden olduğu belirsizlik iç piyasaya durgunluk getirdi. Piyasada 2015’in ilk gününden itibaren hem iş açısından hem de ödeme döngüleri açısından yavaşlama görülüyor” diyor. Finansal Kurumlar Birliği’nin (FKB) yönetim kurulunda yer alan 5 faktoring şirketi genel müdürü piyasada işlerin bıçak gibi kesilmediğini ancak 1 Ocak’tan itibaren ‘ticaretin yavaşladığını’ kaydediyorlar. 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster