Ana SayfaRöportajlarDr. Artuğ Çetin, küresel hedef Bağımsız ve Milli Para Sistemi’ni anlatıyor---

Dr. Artuğ Çetin, küresel hedef Bağımsız ve Milli Para Sistemi’ni anlatıyor

8 / 8
Dr. Artuğ Çetin, küresel hedef Bağımsız ve Milli Para Sistemi’ni anlatıyor
29 Mayıs 2019 - 08:33 www.finansgundem.com

ULUSLARARASI FİNANS, AVUSTURYA MERKEZ BANKASI, ÖDÜLLER…

- Dr. Artuğ Çetin kimdir? Kendinizi anlatır mısınız?

Dr. Artuğ Çetin: İlkokulu Şişli Terakki’de, liseyi Cağaloğlu Anadolu Lisesi’nde Almanca eğitim alarak bitirdim. 1991 yılında gittiğim Avusturya’da Innsbruck Leopold- Franzens Üniversitesi İşletme Fakültesi “Uluslararası İşletme & Finans Kontrol, Yatırım &Finansman” Bölümü’nden mezun oldum ve aynı üniversitede uluslararası piyasalara giriş stratejileri üzerine master yaptım.

Doktora tezimde “Avrupa’da yaşayan Türklerin Yatırım ve Tasarruf Eğilimleri’’ni inceledim ve aynı üniversitede “Stratejik Yönetim, Liderlik’’ ve “Uluslararası Finans” dersleri verdim.

Avusturya Merkez Bankası’nda 2 yıl boyunca “Avrupa’da yaşayan Türklerin tasarruf ve yatırım eğilimlerine nezdinde Avrupa bankalarının ürünlerinin uyumlulukları ve yapmaları gereken değişiklikler” konulu bir araştırma projesini yürüttüm ve 2003 yılında Avusturya Ticaret Odası’nın ve Avusturya’da yüksek tirajlı bir dergi olan Gewin’in düzenlediği bir organizasyonda “Genç İşadamı” ödülüne layık görüldüm.

Türkiye’ye döndükten sonra bir inşaat şirketinde CFO’luk yaptım. 11 yıldır Alman bir yatırımcı grup olan Prime Development CEO’su olarak görev yapıyorum ve BAÜ öğretim görevlisiyim.

11 yıllık evli ve 2 erkek çocuk babasıyım.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • baypipo29 Mayıs 2019 14:10

    sözüm ona IMF nin onayladığı !!! bağımsız bir milli para sistemine şüphe ile bakarım şahsi fikrim tabi kitabı okumakta fayda var okuyalım okutalım :) tartışalım 

BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster