Ana SayfaDijital Holding devri başladı---

Dijital Holding devri başladı

3 / 11
Dijital Holding devri başladı
14 Ağustos 2013 - 13:50 www.finansgundem.com

En büyük grup
Sektöre bu anlamda baktığımızda öne çıkan 10’un üzerinde grup olduğunu görüyoruz.  Örneğin Doğan Online, bünyesinde bulunan 10 marka ile en çok internet sitesini bünyesinde bulunduran grup. 1999 yılında kurulan ve Türkiye’nin öncü internet şirketlerinden olan Doğan Online, bugün web portallerinden sosyal network ve e-ticaret sitelerine kadar birçok alanda hizmet sunuyor. Türkiye’nin en büyük online reklam networküne de sahip olan Doğan Online bünyesinde bulunan markalar ise şunlar; Hepsiburada.com, Nesine.com, Evmanya.com, Gezisitesi.com, Daybuyday.com, Altincicadde.com, Gezex.com, Gayet.net, Alısverissaati.com ve  Medyanet.
Bünyesinde bulunan sitelerle dijital gruba dönüşmüş şirketlerden bir diğeri de Hürriyet Internet Grubu. Bu grup bünyesinde de ona yakın sitenin yönetimi gerçekleştiriliyor. Aralarında e-ticaret sitesi de var, kariyer sitesi de. Emlak satışı da yapılıyor, otomotiv de.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster