Ana SayfaDijital Holding devri başladı---

Dijital Holding devri başladı

2 / 11
Dijital Holding devri başladı
14 Ağustos 2013 - 13:50 www.finansgundem.com

İnternet kullanımının artması, hem dijital mecranın reklam pastasındaki payının artmasını, hem de e-ticaret sektörünün gelişmesini beraberinde getirdi. Öyle ki, 2012’de dijital reklam yatırımları bir önceki yıla göre yüzde 30 artarak 1 milyar TL sınırına yaklaşırken, e-ticaret sektörünün büyüklüğü ise 30,6 milyar doları buldu. Dijital pazardaki büyümenin, reklamdan e-ticarete, oyundan sosyal iletişim servislerine, neredeyse her alanda olduğu açık. Özellikle mobil internet kullanımının hızlı artışıyla bu büyümenin hızlanarak devam edeceği öngörülüyor.
Dijital alanda yatırıma soyunan girişimcilerin başarı hikayeleri ise birbirini izledi. Yerli ve yabancı fonların olduğu kadar dünyadaki melek yatırımcıların da dikkatini çekti bu şirketler. Ve şimdi öyle bir noktaya gelindi ki, bir internet sitesiyle dijital dünyaya giren şirketler büyüyüp bu alandaki site ve marka sayılarını artırarak, adeta dijital birer holding görünümüne kavuştu.
 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster