Ana SayfaRöportajlar Dijital girdap kimleri yutacak?---

Dijital girdap kimleri yutacak?

2 / 7
 Dijital girdap kimleri yutacak?
24 Ocak 2017 - 08:25 www.finansgundem.com

“BİLGİ TEKNOLOJİSİNE İHTİYAÇ DUYAN HER KURUMLA ÇALIŞIYORUZ”

-Cisco hakkında bilgi verebilir misiniz?

Onur Akın: Cisco, 1984 yılında San Francisco’da kuruldu. 170 ülkede, 470 ofisi olan şirketin yaklaşık 70 binden fazla çalışanı var. Market değeri 150 milyar dolar civarında olan bir teknoloji şirketiyiz. Özelikle kurumlarda iletişim ve veri merkezi alt yapısını ve en önemlisi bunların güvenliğini sağlıyoruz. Özetle bilgi teknolojileriyle ilgili bir kurumun ihtiyacı olabilecek teknolojik donanımları, yazılımları ve bunlara bağlı hizmetleri sağlıyoruz diyebiliriz.

Cisco, Türkiye’de 20 yaşında. Ankara ve İstanbul’da birer ofisi olup, 100’den fazla çalışanı ve 650 iş ortağı var. Bu 650 iş ortağında da yaklaşık 3 bin civarında sertifikalı mühendis çalışıyor.

Cisco, Türkiye’ye ofis açtıktan 2 yıl sonra network akademileri açtı. Şu anda Türkiye’de 100’den fazla network akademi var. Bu akademilerde yaklaşık 200 tane eğitmen çalışıyor. 50 binden fazla mezun verildi.

Bugün bilgi teknolojisine ihtiyaç duyan her kurumla çalışıyoruz. Tabi ki rakiplerimiz var. Rekabet olmazsa işin keyfi çıkmaz. Ama Cisco’nun şöyle bir avantajı var, girdiği teknolojilerde pazar lideri olma hedefiyle giriyor. Pazar lideri veya ikinci olmadığı alanlardan da çıkıyor. Dolayısıyla bizim açımızdan her zaman rekabet var ama biz mutlaka o pazarın liderliğini ve öncülüğünü yapmaya çalışıyoruz.


ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster