Ana SayfaBüyüme umudu yeni çözümlerde---

Büyüme umudu yeni çözümlerde

4 / 8
Büyüme umudu yeni çözümlerde
30 Aralık 2013 - 15:26 www.finansgundem.com

ÜÇLÜ OYUNA DEVAM

Telekom sektöründe 2013 yılında operatörlerin internet, telefon bağlantısı ve hatta televizyon hizmetini tek fiyata ve tek faturada sunmaları, tüketicilerin iletişim hizmetlerini daha uygun fiyata almaları ve tek bir kontak ile irtibat halinde olmaları adına üçlü oyun sistemi pazarda etkili oldu. Bunun devamı da gelecek. TurkNet Ürün Yönetimi ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Rana Karaküçük Özenç de buna dikkat çekerek, “TurkNet olarak gelecek yıl da uygun fiyatlarla satın alınabilecek, tek elden, tek faturada çoklu hizmet sunmaya devam edeceğiz. 2014 yılı için pozitif beklentiler içindeyiz ve her yılki büyüme oranımızın istikrarını koruyacağımıza inanıyoruz” diyor.
İnternet pazarında bir başka gündem de fiber internet, BTK’nın 2013 yılı üçüncü çeyreğine ilişkin Pazar verilerini içeren raporuna göre, Türkiye’nin fiber abone sayısı geçen yılın aynı dönemine oranla yüzde 76,4 artarak 967 bin kişiyi aştı. Buradaki yükselişin 2014’te de devamı bekleniyor.
2014’te bulundukları illerde illerde hane erişimini artırmak ve yeni fiber iller oluşturmak için çalışacaklarını ifade eden Turkcell Superonline Genel müdürü Murat Erkan, “Ayrıca konsolidasyona açık görünen sektörümüzde fırsatları yakından takip ederek kalıcı satın almalarla inorganik olarak da büyümemizi sürdüreceğiz. Sektör açısından en önemli gündem maddeleri arasında saydığımız akıllı şehirler konusunda belediyelerle işbirliklerimizi derinleştirmek ve yeni işbirlikleri oluşturmak da odak alanlarımız arasında yer alacak” diyor.

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster