Ana SayfaBüyüme umudu yeni çözümlerde---

Büyüme umudu yeni çözümlerde

3 / 8
Büyüme umudu yeni çözümlerde
30 Aralık 2013 - 15:26 www.finansgundem.com

4G BEKLENİYOR

Mobil Telekom pazarında önümüzdeki dönem için beklenen en önemli teknolojilerden biri de 4G. Mobil Telekom şirketlerinden Turkcell, 4G için şimdiden test çalışmalarına başladı. 4G’nin gelmesiyle tüketicileri sektörde daha da hızlı bir internet deneyiminin bekliyor olacağını söyleyen Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Koray Öztürkler, “Mobil iletişim sektörü aynı zamanda makineler arası iletişim ürünleri ile mobil finans gibi hayatın her alanında fayda yaratmaya başladı. Bu tür yenilikçi servislerin yaygınlaşmasıyla iş yapış ve hayat biçimleri daha da kolaylaşacak. Mobil internet, bulut bilişim, makinalar arası iletişim (M2M) 2014’te de sektörümüzün odak alanları olacak. 2014’te de çözüm ortaklarımızla birlikte Türkiye’ye sürdürülebilir büyüme sağlamak üzere sektörümüze öncülük edeceğiz” diyor.
Bu konuda yaptığı AR-GE çalışmalarıyla öne çıkan Netaş, 2014’te yeni yatırımlarla yeni ürünler sunmayı planlıyor. Netaş CEO’su Müjdat Altay, şunları söylüyor: “Netaş AR-GE birimi, Telekom, kamu, savunma ve kurumsal müşteriler için geliştirdiği çözümlerle yeni nesil teknolojiler alanında yatırımlarını kararlılıkla sürdürüyor Yürüttüğümüz yenilikçi projelerin başında 4G-LTE projesi geliyor. Teknolojideki eğilim ve gelişmeleri sürekli yakından takip edin bir kurum olarak, sadece sınırlı sayıda uluslararası teknoloji şirketinin sahip olduğu 4G-LTE’yi yazılım ve donanım olarak sıfırdan geliştirdik. Bu teknoloji sadece 4G’ye geçmeyi planlayan mobil operatörler için değil, yüksek hızlı, kesintisiz ve güvenli görüntülü iletişime gerek duyan kamu kurumları ile TSK ve ulaşımdan güvenliğe kadar farklı alanlarda faaliyet gösteren pek çok kuruluşun ihtiyacını karşılamaya yönelik olarak tasarlandı.

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster