Ana SayfaRöportajlarBirçok teknolojik devrimin arkasında o var---

Birçok teknolojik devrimin arkasında o var

1 / 11
Birçok teknolojik devrimin arkasında o var
09 Eylül 2013 - 12:42 www.finansgundem.com

FATİH RENÇBERLER / FİNANS GÜNDEM

Dünyada bir ilk olan Merkezi Hastane Randevu Sistemi’yle sıra beklemeden muayene olabilmenin, aynı şekilde sıra beklemeden bir günde ÖSYM kaydı yaptırabilmenin; ödeme, EFT ve daha pek çok tüm bankacılık işlemini sanal ortamda kolayca gerçekleştirebilmenin ardından yerli bir yazılım firması olduğunu biliyor muydunuz?

Yabancı firmaların 5’te, 6’da birine maliyetlerle Türk firmalarına yazılım-çözüm geliştirerek on milyonlarca doların yurtdışına çıkmasını engellediklerini...

Türkiye'nin önde gelen bilişim-yazılım şirketlerinden İnnova’nın yaptıklarından söz ediyoruz. Peki İnnova nasıl kuruldu? Nasıl oldu da kısa sürede ürettiği yazılım ve çözümler Türkiye ve yurtdışında bu kadar talep görmeye başladı?..

Türkiye'de birçok kamu kurumu, banka ve özel şirkete teknoloji çözümleri üreten İnnova'nın Direktör'ü Sezgin Arslan ile yurtiçi ve yurtdışında gerçekleştirdikleri önemli projeleri konuştuk.

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster